Terapi

Jeg udvælger og sammensætter de psykologiske metoder og teknikker, der egner sig bedst til dig og din unikke situation.

Min tilgang til samarbejdet med dig er gennemsigtighed. Det indebærer, at jeg foreslår og forklarer, hvordan vi kan arbejde med dine problemer og mål. Dine oplevelser af, hvad der virker godt, og hvad der måtte virke mindre godt for dig i terapien, evalueres løbende. Dette giver et godt grundlag for at afstemme terapien, så den virker for dig.

Jeg er inspireret af flere forskellige psykologiske tilgange. De tilgange jeg er mest inspireret af, bedst uddannet og trænet i er:

  • Kognitiv adfærdsterapi
  • Medfølelsesfokuseret terapi
  • Oplevelsesorienteret terapi
  • Fokusering
  • Motivationssamtalen
  • Somatic Experiencing (behandling af traumatiske tilstande)​​

Stil

En god kontakt og et godt match mellem dig og mig og min personlige stil som psykolog er afgørende for, at du profiterer af din terapi.

​Min stil er blandt andet rundet af mine uddannelser, professionelle erfaringer, personlighed, og af at jeg er inspireret af flere forskellige tilgange og metoder. Jeg lægger vægt på en dynamisk og situations- samt opgaveafstemt blanding af metoder, teknikker og måder at være på, som ikke kan reduceres til én bestemt form for stil eller tilgang.

For at du kan smage på om min stil, og vores samarbejde, er den rette for dig, er din første samtale til halv pris. Hvis du ikke oplever, at min faglighed og personlighed passer godt til dig, er det vigtigt, at du finder en anden psykolog, der er den rette for dig.

​Har du spørgsmål til en af mine behandlinger?

Eller fandt du ikke den behandling du søgte, så kontakt mig på telefon 20 95 40 95 eller udfyld formularen her på siden.

Jeg bestræber mig på at besvarer beskeder inden for 24 timer.

Medlem af Dansk Psykologforening

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Le Psykologpraksis

Molsgade 8, st.th., 8000 Aarhus C.

Klik her for rutevejledning

CVR: 43519492

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 95 40 95

E-mail: larsemil@lepsykologpraksis.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket